Extensions met Nanoringen

Welkom op de website van Haarfijn kappers

 

Altijd al een mooie, volle en lange bos haar willen hebben? Dat kan nu! Het is onze passie om voor jou op betaalbare en professionele manier de allerbeste haarverlenging te verzorgen. In onze salon hebben we alles op voorraad zodat we je meteen kunnen helpen. Onze specialiteit is het zetten van hairextensions met nanoringen; met deze methode zijn we uniek in Nederland. Nanoringen zijn niet schadelijk voor je haar, blijven goed zitten, zie en voel je bijna niet en kun je bovendien hergebruiken!

 

Op deze website is meer informatie over ons en de salon te vinden. Verder vind je er natuurlijk de prijzen en een fotogalerij met onze mooiste voor- en na foto’s zodat je de resultaten van ons werk kunt zien. Natuurlijk kunt uw direct  een afspraak maken. Bel met ons om in contact te komen. 030 2614973

 

We hopen je snel bij ons in de stoel te kunnen begroeten! We zijn gevestigd in Utrecht Shopping Centrum Overvecht en daardoor vanuit alle hoeken van het land behoorlijk snel bereikbaar. Hartelijk welkom in onze salon!